Wie ben ik?

De zaakvoerder van Metaalwerken Barzeele, is Niko Barzeele. Een jonge dertiger uit de regio van Veurne. De passie voor het vak is begonnen tijdens de schooljaren, waar een opleiding lassen- constructie is gevolgd.

Na een tiental jaren gewerkt te hebben in een metaalverwerkend bedrijf, waar de knepen van het vak geleerd werden, was het moment aangebroken voor een nieuwe  uitdaging.

Die uitdaging vond ik terug in het zelf ontwerpen, maken en plaatsen van metaalconstructies. Het is telkens terug een hele mooie uitdaging om vanuit de wensen van de klant en mijn mogelijkheden tot een afgewerkt product te komen waarin zowel de klant als mezelf tevreden kunnen zijn.

Metaalwerken Barzeele  is er voor uw projecten in staal en inox, waarin ook hout, glas en dergelijke materialen kunnen worden verwerkt. Kleine tot middelgrote constructies behoren tot onze mogelijkheden. Balustraden, Leuningen, trappen, poorten (al dan niet met automatisatie) , en alle mogelijke maatwerk behoren tot mijn mogelijkheden.

Indien je met vragen of opmerkingen zit, neem gerust contact op met Metaalwerken Barzeele.